Voorkomen, voorbereiden, presteren

BLESSUREPREVENTIE

JOUW APK VOOR EEN GEZOND LICHAAM

Voorkomen is beter dan genezen nietwaar? Blessurepreventie is als het ware de APK voor jouw lichaam, op weg naar jouw sportieve doelen. Zodat jij zonder zorgen kunt trainen en optimaal kunt presteren. Maar ook als je geen sportieveling bent, kun je blessuregevoelig zijn en kan ik je helpen.

BLESSURES. HOE KRIJGEN WE ZE EN NOG BETER HOE KOMEN WE ERVAN AF?

Een blessure kan zich acuut voordoen of er langzaam insluipen. De ontstaanswijze bepaalt de maatregelen om je zo adequaat mogelijk te behandelen. Blessures ontstaan doordat belasting en belastbaarheid niet in balans zijn. Kort gezegd, jij en/of je omgeving vraagt in je sport, werk of vrije tijd meer van je lichaam dan het aankan. Gelukkig genezen veel blessures over het algemeen vrij snel, als je er maar verantwoord mee omgaat. Houdt de blessure langer aan dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Mijn behandelingen vormen een belangrijke schakel in de begeleiding en nazorg van blessures, maar nog liever in de preventie ervan!

HOE HOUDEN WE JOU GEZOND EN FIT?

In elk geval niet door het toepassen van een kant-en-klare formule! Ten slotte ben jij uniek nietwaar? Bij de één is sprake van een sportblessure, bij de ander bijvoorbeeld van chronische pijnklachten. En ook daarin kan ik als sportmasseur veel voor je betekenen!

 

Dat doe ik door heel goed te luisteren naar wat jij mij vertelt. Daarbij neem ik uitgebreid de tijd en kijk altijd naar het ‘totaalplaatje’. Wat voor persoon ben jij? Wat doe je in het dagelijks leven? Beweeg je veel of weinig? Waar ervaar jij pijn? Wanneer en hoe manifesteert die zich? Ik bekijk je houding en ga ik voorzichtig het pijnlijke gebied verkennen. Op grond van al deze informatie gaan we een behandelplan opstellen zodat ik je optimaal kan helpen. Het kan echter ook gebeuren dat andere expertise gewenst is, in dat geval verwijs ik je door naar een van de collega's uit mijn netwerk. Vóór alles is het belangrijk dat jij weer zo gezond en fit mogelijk wordt én vooral blijft!

ZELF DE VOORDELEN VAN BLESSUREPREVENTIE ONTDEKKEN?

Neem dan contact met me op voor info of een afspraak via telefoonnummer 06 53899205 (laat een berichtje achter en ik bel je terug).
Of stuur me een bericht via e-mail.

Dan zetten we samen de eerste stap op weg naar een gezond lichaam voor jou!

Locatie

Sportmassage Aranea

Ruiterweg 10

5674 XB Nuenen

Tel: 06 - 53 89 92 05

info@sportmassagearanea.nl

KvK-nummer: 74555316

 

Openingstijden

Maandag   9.00  -  17.00
Dinsdag   9.00  - 17.00
Woensdag   9.00  - 17.00
Donderdag   9.00  - 17.00
Vrijdag  gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Klantenstop

NGS Massage
Vind een masseur
Revolution PT Nuenen
©2024 Sportmassage Aranea. All Rights Reserved. | Disclaimer