Ontspannend, herstellend, gemakkelijk

LYMFEDRAINAGE

LYMFEDRAINAGE: FITNESS VOOR HET GEZICHT!

Jouw gezicht vormt een belangrijk onderdeel van de informatiesnelweg in je lichaam. Verrassend nietwaar? Of toch niet? Want hoe goed functioneer jij nog als je migraine hebt? En heb je snel wallen en donkere kringen onder je ogen als je stress hebt en/of slecht slaapt? Lymfedrainage voor het gezicht is dé behandeling die daarbij helpt!

WAT IS HET LYMFESTELSEL?

Het lymfestelsel bestaat uit lymfevaten en lymfeklieren. Lymfeklieren zijn verzamelplaatsen voor witte bloedcellen, die jou beschermen tegen indringers zoals bacteriën en virussen. Ze zorgen ervoor dat een infectie of ontsteking ergens in jouw lichaam niet verder gaat naar de rest van je lichaam. De lymfevaten of lymfebanen zijn de kanalen van het lymfestelsel. Daardoorheen stroomt lymfe. Lymfe wordt in de lymfeklieren eerst gezuiverd, voordat die uiteindelijk in het bloed terechtkomt. Een goed werkend lymfestelsel is dus essentieel voor een goede gezondheid!

HOE WERKT LYMFEDRAINAGE VOOR HET GEZICHT?

Lymfedrainage voor het gezicht –een massagevorm ontwikkeld door Dr. Vodder- werkt op de lymfebanen. Het bevordert de vochtafvoer via het lymfestelsel en zorgt daarnaast ook voor de voedende en zuiverende werking van al het lichaamsvocht. De behandeling heeft een pijn dempend effect, is weerstand verhogend, herstelt de hormoonbalans en werkt ook stressverlagend. Lymfedrainage voor het gezicht helpt jouw lichaam zich te ontspannen en nieuwe krachten op te doen.

LYMFEDRAINAGE GEZICHTSBEHANDELING: ZACHTE BEHANDELING, GROOTS EFFECT

Lymfedrainage voor het gezicht is heel ontspannen. In een half uurtje geniet je van een zachte en stimulerende behandeling met als doel de lymfeafvoer in je gezicht te verbeteren en de afvalstoffen af te voeren. Je ervaart een hele zachte druk, in een ritme dat gelijk is aan het openen en sluiten van de kleppen die zich in de lymfebanen bevinden. Lymfedrainage voor het gezicht wordt door vrijwel iedereen als aangenaam ervaren. Sommigen vallen tijdens een behandeling zelfs bijna in slaap.

Lymfedrainage voor het gezicht laat zich goed combineren met andere behandelingen en kan worden toegepast bij:

Spanning / stress

Migraine (ook bij kinderen)

Vermoeidheid

Ontstekingen (voorhoofdsholte, bijholte)

Huidproblemen (acne, eczeem)

Wallen onder de ogen

Donkere kringen onder de ogen

Hoofdpijn

MEER WETEN OVER LYMFE DRAINAGE VOOR HET GEZICHT?

Neem dan contact met me op voor info of een afspraak via telefoonnummer 06 53899205 (laat een berichtje achter en ik bel je terug).
Of stuur me een bericht via e-mail.

Wie weet lig jij binnenkort ontspannen op mijn behandeltafel.

Locatie

Sportmassage Aranea

Ruiterweg 10

5674 XB Nuenen

Tel: 06 - 53 89 92 05

info@sportmassagearanea.nl

KvK-nummer: 74555316

 

Openingstijden

Maandag   9.00  -  17.00
Dinsdag   9.00  - 17.00
Woensdag   9.00  - 17.00
Donderdag   9.00  - 17.00
Vrijdag  gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Klantenstop

NGS Massage
Vind een masseur
Revolution PT Nuenen
©2024 Sportmassage Aranea. All Rights Reserved. | Disclaimer