Relaxen, onthaasten, genieten

ONTSPANNINGSMASSAGE

EVEN EEN MOMENT VOOR JEZELF…

Wil jij even ontsnappen aan je dagelijkse beslommeringen? Nergens aan denken en je vermoeide lijf tot rust laten komen? Laat dan de stress en zorgen vakkundig uit je lijf masseren met deze heerlijke ontspanningsmassage. Laat je meevoeren in het moment en voel de warmte in je lijf stromen.

ONTSPAN EN GENIET!

Ook wanneer je geen lichamelijke klachten hebt, kun je toch graag eens gemasseerd willen worden. Dan is een ontspanningsmassage een goede keuze. Hierin ligt de focus minder op het losmaken van de spieren en meer op het ontspannende aspect. Centraal staat tot rust komen, met rustgevende muziek op de achtergrond en fris water en heerlijk fruit na. De massage wordt gegeven met olie, maar vooral met aandacht en warmte. De strijkingen zijn langzamer en minder intens dan bijvoorbeeld bij een sportmassage. Zodat jij even helemaal tot jezelf kunt komen en alles loslaten. Een ontspanningsmassage is ook goed voor je innerlijke mens.

KOM WEER TOT RUST

Is je accu (bijna) leeg en voel je je vermoeid? Kies dan voor deze ontspanningsmassage, die diep inwerkt op zowel je lijf als je psyche. Het masseren haalt spanning weg uit vermoeide spieren en laat knopen verdwijnen. Ervaar dat spierspanning vermindert en de energie weer lekker gaat stromen in je lichaam. Herkrijg weer innerlijke rust en ruimte. Zo kun jij er weer een hele poos tegen!

WIL JIJ WEER IN BALANS KOMEN EN EVEN HEERLIJK ONTSPANNEN?

Neem dan vooral nu contact met me op voor meer informatie of maak een afspraak via telefoonnummer 06 53899205 (laat een berichtje achter en ik bel je terug).
Of stuur me een bericht via e-mail.

Ik zie je graag snel bij mij in de praktijk. Tot binnenkort!

Locatie

Sportmassage Aranea

Ruiterweg 10

5674 XB Nuenen

Tel: 06 - 53 89 92 05

info@sportmassagearanea.nl

KvK-nummer: 74555316

 

Openingstijden

Maandag   9.00  -  17.00
Dinsdag   9.00  - 17.00
Woensdag   9.00  - 17.00
Donderdag   9.00  - 17.00
Vrijdag  gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Klantenstop

NGS Massage
Vind een masseur
Revolution PT Nuenen
©2024 Sportmassage Aranea. All Rights Reserved. | Disclaimer