Trainen, herstellen, presteren

SPORTMASSAGE

EVEN EEN MOMENT VAN VERLICHTING, HERSTEL EN ONTSPANNING?

Als sporter heb je vaak de neiging (te) veel van je lichaam te vragen. Met niet genoeg herstel en slaap, in je zoektocht naar een evenwicht tussen werk, leven en sport. Dan liggen blessures snel op de loer. En sport je niet? Ook dan kan sportmassage je helpen. Bijvoorbeeld bij nek- en schouderklachten als je veel achter de computer zit, heup-, knie- en enkelklachten en zélfs bij stressklachten. Kortom, sportmassage is goed voor iedereen!

TOPSPORT OF RECREATIEF? SPORTMASSAGE IS GOED VOOR ELKE SPORTER!

Of je nu bijvoorbeeld tennisser, hardloper, voetballer of wielrenner bent, sportmassage verbetert je prestaties. Vanuit mijn MYOS-opleiding Sportmassage voor Topsporters kijk ik naar de gehele keten. Want spieren zijn een groep en daar kan ik verbanden uithalen, zodat ik precies weet wat ik moet doen. Het doet er totaal niet toe op welk niveau jij je sport beoefent. Sportmassage stimuleert de doorbloeding. Daardoor zullen je spieren beter functioneren, zal je coördinatie verbeteren en krijgen blessures minder kans.

Allereerst stel ik samen met jou vast of er sprake is van een blessurebehandeling of dat een goede massage voldoende is om je klacht te verhelpen. Of misschien kun je extra voorbereiding gebruiken tijdens een trainingsperiode bijvoorbeeld op weg naar een marathon. Als sportvrouw weet ik uit eigen ervaring de waarde van een goede sportmassage, maar nog belangrijker: ik weet als professional wat wanneer werkt en daarmee help ik jou graag.

SPORTMASSAGE ALS REGELMATIG ONDERHOUD, OOK ALS JE NIET SPORT

Want ook als je geen sport beoefent, kun je profijt hebben van een sportmassage. We ‘zitten’ veel in ons leven. KANS (Klachten Arm, Nek en Schouder) en lage rugpijn zijn min of meer geaccepteerde klachten in ons 'leven' geworden. Voeg daar nog eventuele stress en disbalans in je lichaam aan toe en het is geen wonder dat je aan het einde van je werkdag vermoeid naar huis gaat.

Als gediplomeerd sportmasseur kan ik je ook helpen met andere, al dan niet werkgerelateerde, klachten. Ben je bijvoorbeeld schilder en moet je veel boven je hoofd werken? Of ben je kapster die de hele dag staat en je schouders veel belast? Dan kun je je ook preventief laten masseren. Je zult ervaren dat alle stress, spanning en eventuele klachten uit je lichaam wegvloeien.

BENIEUWD WAT SPORTMASSAGE VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Neem dan contact met me op voor info of een afspraak via telefoonnummer 06 53899205 (laat een berichtje achter en ik bel je terug).
Of stuur me een bericht via e-mail.

Ik vertel je graag alles over sportmassage. Of nog beter: ik laat het je graag ervaren! 

Locatie

Sportmassage Aranea

Ruiterweg 10

5674 XB Nuenen

Tel: 06 - 53 89 92 05

info@sportmassagearanea.nl

KvK-nummer: 74555316

 

Openingstijden

Maandag   9.00  -  17.00
Dinsdag   9.00  - 17.00
Woensdag   9.00  - 17.00
Donderdag   9.00  - 17.00
Vrijdag  gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Klantenstop

NGS Massage
Vind een masseur
Revolution PT Nuenen
©2024 Sportmassage Aranea. All Rights Reserved. | Disclaimer